Royal Montenegro :: Ulaganja u nekretnine ULAGANJA U NEKRETNINE
Royal Montenegro :: Real Estate Investments
LANGUE: EN | RU | IT | FR | MNE

Biens Immobiliers - ROYAL MONTENEGRO

KAKO STIĆI?

Egzotični predjeli nisu uvjek daleki i nedostižni. U srcu Mediterana, odvojeno Jadranskim morem od Italije, ovo malo mjesto vas očekuje. Idealno je za ljude avanturističkog duha, željne istraživanja divlje i netaknute prirode. Ova slabo poznata zemlja je samo sat vremena leta udaljena od Rima ili Budimpešte, a 2 sata od Brisela, Ciriha, Minhena i Londona.
U Crnoj Gori postoje 2 međunarodna aerodroma.

Aerodrom Tivat je najbolji izbor za one koji namjeravaju da istražuju ljepote Crnogorske obale. Samo je 5 km udaljen od centra perspektivnog mediteranskog grada Tivta, smještenog usred Bokokotorskog zaliva, koji je jedan od najljepših zaliva na svijetu i koji je pod zaštitom UNESCO-a.
Aerodrom u Tivtu održava letove ka svim evropskim destinacijama u toku ljetnje sezone, dok u toku cijele godine, jednom nedeljno povezuje Crnu Goru sa Briselom, Parizom, Moskvom i Rimom.

Aerodrom Podgorica se nalazi u glavnom gradu Crne Gore–Podgorici, na samo 50 minuta od obale. Oba Crnogorska aerodroma su renovirana i opremljena po najvišim standardima.

Aerodrom Ćilipi (Dubrovnik-Hrvatska) je na samo 40 minuta od tivatskog aerodroma. Udaljen je 15 km od Crnogorske granice, a 40km od Tivta. Održava redovne letove ka mnogim evropskim destinacijama.

Malena crnogorska obala se može pohvaliti sa 3 međunarodne luke: Luke Bar, Budva i Kotor.
Luka Bar održava redovne linije sa italijanskim lukama.

© Royal Montenegro - H.L.G. d.o.o. - 2006-2021       LEGAL NOTICE       Created by Milano Projects BVBA - The Art of Technology